تلسکوپ جدید ناسا، وایز، توانسته در عرض تنها شش ماه، بیست و پنج هزار سیارک جدید را شناسایی کند که تا به حال دیده نشده بودند. 95 درصد این سیارکها نزدیک به زمین محسوب میشوند، البته در مقیاس کیهانی!
چند بار تا به حال در خبرهای مختلف شنیدهاید که یک سیارک با زمین برخورد خواهد کرد؟ خب اگر چنین احتمالی نگرانتان میکند، شاید بد نباشد بدانید که سیارکهای دور برمان چه قدر فراوانند.
بر اساس گزارش اسوشیتدپرس، یکی از جدیدترین تلسکوپهای ناسا توانسته در عرض تنها 6 ماه 25هزار سیارک جدید را کشف کند که تا پیش از این از وجود آنها بیخبر بودیم. شاید این خبر خوشحالتان نکند، اما 95 درصد این سیارکها نزدیک به زمین محسوب میشوند، البته در مقیاس کیهانی که در آن، 50 میلیون کیلومتر هم نزدیک حساب میشود. خوشبختانه حالا حالاها هیچ کدام از این سیارکها هیچ خطری برای زمین نخواهند داشت.
شاید برایتان جالب باشد بدانید که این تلسکوپ جدید ناسا که وایز نام دارد، میتواند ورای غبارهای غیر قابل نفوذ را هم ببیند، چهطور؟ با استفاده از تابش گرمایی اشیا و اجرام. بدین ترتیب وایز میتواند پرتوهای فروسرخ اجرامی را ببیند که به چشم تلسکوپهای معمولی نمیآیند.
زینب حسینی از سایت نجوم ایران
به نقل از خبرآنلاین