"کیکی وانگ" و "روی هو" از موسسه تکنولوژی ماساچوست و "آنتونی جیمسون" از دانشگاه استنفورد هواپیمایی را ساخته اند که در هر طرف مجهز به دو بال است و اجازه می دهد که این وسیله به سرعت فواصل طولانی را به روشی بسیار ارزانتر و زیستی تر از جتهای کنونی طی کند.
درحال حاضر، این سه دانشمند تنها یک مدل دیجیتالی و چند نمونه شبیه سازی شده را از این هواپیمای دو بال ساخته اند.
این شبیه سازیها نشان می دهد که چگونه یک هواپیمای دو بال اصلاح شده می تواند حداقل مقاومت را نسبت به هواپیماهای مافوق صوت رایج با یک بال در هر طرف تولید کند.
به گفته این محققان، استفاده از دو بال در هر طرف مزایای مختلفی دارد که عبارتند از: نیاز به حداقل سوخت برای پرواز، کاهش ابعاد مخزن سوخت و کاهش شکستن دیوار صوتی.
براساس گزارش "ام. آی. تی نیوز"، برای حل مشکل مقاومت و امواج ضربه ای، این دانشمندان از پروژه اولیه یک هواپیمای دو بال مافوق صوت که در دهه 50 توسط یک مهندس آلمانی به نام "آدولف باسمن" ارائه شده بود استفاده کردند و توانستند تمام فاکتورهایی که می توانند با سرعت هواپیما تداخل کنند را مورد ارزیابی قرار دهند.
با استفاده از یک مدل سه بعدی رایانه ای، این دانشمندان به شبیه سازیهای مختلفی دست یافتند و نشان دادند که چگونه می توان با ایجاد یک کانال میان نمای بالایی و نمای پایینی بال برای جریان دادن هوا و کاهش مقاومت، می توان با یک سرعت مافوق صوت پرواز کرد.
زینب حسینی از سایت نجوم ایران
به نقل از مهر