سایر خبرها سایر سایت ها و خبرها وقتی کهکشان ما با کهکشان همسایه، آندرومدا برخورد کند، چه می‌شود؟


وقتی کهکشان ما با کهکشان همسایه، آندرومدا برخورد کند، چه می‌شود؟

اخترشناسان می‌دانند که طی 4 میلیارد سال آینده، کهکشان ما و کهکشان آندرومدا با هم برخورد خواهند کرد. اکنون داشنمندان ناسا طی یک شبیه‌سازی، نحوه انجام این برخورد و پس از آن را به تصویر کشیده‌اند.

خبر بد این است که طی 4 میلیارد سال آینده این اطراف خیلی شلوغ خواهد شد. بدون هیچ شکی، کهکشان راه شیری و کهکشان آندرومدا در مسیر برخورد با یکدیگر قرار دارند. اما خبر خوش این است که ویدئوی جدید ناسا نشان می‌دهد که این برخورد چگونه انجام خواهد شد.
به گزارش پاپ‌ساینس، زمانی تصور می‌شد که شاید این دو کهکشان از یکدیگر متنفر باشند و هرگز با هم روبه‌رو نشوند. اما امروزه متخصصان ناسا می‌گویند که آنها می‌توانند «با قاطعیت پیش‌بینی کنند» که آندرومدا که در حال حاضر 2.5 میلیون سال نوری از کهکشان راه شیری فاصله دارد و با سرعت 400 هزار کیلومتر بر ساعت به آن نزدیک می‌شود، به دلیل کشش گرانشی متقابل دو کهکشان نهایتا با کهکشان ما برخورد خواهد کرد. ویدئوی زیر نیز شبیه‌سازی انجام شده این برخورد را نشان می‌دهد. کهکشان مثلث (M33) در فاصله بسیار دورتری از دو کهکشان راه‌شیری و آندرومدا قرار دارد و خوشبختانه در این برخورد کیهانی نقشی نخواهد داشت.
 
 

 

با توجه به اینکه فضای خالی به میزان کافی بین این دو کهکشان وجود دارد، هرگونه برخورد مستقیم اجرام آسمانی آنها بسیار بعید است. اما این احتمال وجود دارد که خورشید ما به سمت دیگر کهکشان پرتاب شود. البته نگران نباشید، اوضاع برای زمین و منظومه شمسی چندان بد نخواهد شد و جایگاه جدید آنها در کهکشان تلفیقی در فاصله دورتری از ابرسیاهچاله مرکزی قرار خواهد گرفت. در این برخود همچنین تعداد زیادی ستاره جدید متولد خواهد شد و چشم‌انداز آسمان زمین با وضعیت کنونی کاملا فرق خواهد کرد. با مشاهده فیلم زیر می‌توانید اطلاعات بیشتری از چگونگی انجام این شبیه‌سازی در مرکز علوم تلسکوپ فضایی و هم‌چنین چشم‌انداز آسمان زمین طی چند میلیارد سال بعد بدست آورید.

 

زینب حسینی از سایت نجوم ایران

به نقل از خبرآنلاین