"ما خانواده ای از جستجوگرانیم" نام مدارس علمی ناسا در سال 2004 است.همه ساله در برنامه ای که به NES (مدارس کاوشگران ناسا) مشهور است، 50 تیم از دانش آموزان مدارس ایالات متحده در دوه ای سه ساله از نزدیک با برنامه ها و "زندگی" علمی در ناسا آشنا می شوند .
هدف از این برنامه که در 34 ایالت امریکا به اجرا در می آید، تربیت نسل جدید کاوشگران فضا ست. دانشمندانی که جسارت دست یافتن به ماه، مریخ و حتی شاید فراتر از آن را داشته باشند. آنها امیدوارند تا این دوره ها باعث تحریک دانش آموزان در فراگیری و دنبال کردن فعالیتهای علمی، تکنولوژیکی و مهندسی شود.
سن اوکیف: « ما بر روی نسل بعدی کاوشگران مان حساب می کنیم. نسلی که در روشن نگه داشتن و حمل مشعل فروزان اکتشاف و تحقیق به نواحی دوردست عالم یاری مان می کند. |
همچنین در طول این دوره ها و در ایام تابستان معلمهای علوم و ریاضی از نزدیک با آخرین دستاوردهای فن آوری و وسایل آزمایشگاهی جدید و نحوه کار آنها آشنا می شوند تا در بازگشت به مدارس، از آنها برای آموزش و تحقیقات در مدارس استفاده کنند.دانش آموزان شرکت کننده در مدارس ناسا به طور جدی و از نزدیک در تحقیق بر روی راه حلهای مسایل و حتی طراحی وسایلی که در ماموریتهای ناسا استفاده خواهد شد، شرکت می کنند. مدیران ناسا معتقدند که برنامه آموزشی آنها شور هیجان آموختن و تدریس ریاضیات، علوم و فن آوری های تازه را به کلاسهای درس باز گردانده است. دانش آموزان همراه با محققین بر روی داده های علمی بدست آمده از آزمایشهایی که هم اکنون در ایستگاه بین المللی فضایی صورت می گیرد و یا اطلاعاتی که بوسیله مریخ نوردها جمع آوری می شود، کار می کنند.
نکته جالب توجه اینکه هشتاد درصد شرکت کنندگان در این دوره از خانواده های "خیلی فقیر" هستند.و بدین ترتیب نسلی از محققان و دانشمندان تربیت خواهد شد که آینده برنامه های فضایی را رقم خواهند زد.مراسم افتیاحیه این دوره که به مدت یک هفته در ساحل کوکوآ ی ایالت فلوریدا و با حضور سن اوکیف رییس ناسا و دو فضانورد این سازمان اسکات آلتمن و فرانک کالدیرو برگزار شد، شامل چنیدن کارگاه و بازدیدهای مختلف از مرکز فضایی کندی بود.در یکی از این برنامه ها به میزبانی یک مرکز والت دیسنی، دانش آموزان در کپسولهایی موسوم به X-2 لحظات پرتاب به فضا، شتاب حاصل از آن و ... را تجربه کردند.
سن اوکیف: « ما بر روی نسل بعدی کاوشگران مان حساب می کنیم. نسلی که در روشن نگه داشتن و حمل مشعل فروزان اکتشاف و تحقیق به نواحی دوردست عالم یاری مان می کند. زمانی گفته می شد که آسمان برای انسانها یک مرز و یک محدودیت است. خب، در این اولین سال از قرن دوم پرواز، آسمان و افقهای دوردست کیهان نه تنها محدودیت نیست، که نقطه شروع کاشفان ماجراجوی ماست.»
منبع : nasa